Comenzi telefonice: 0731.696.166 Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
Cumparaturi 100% Sigure Transport Gratuit Plata ramburs
Garantie si retur | supersofer.ro
logo

Garantie si retur

Produsele au o garantie de 30 de zile, daca nu se prevede altfel.
Consumatorul are dreptul sa returneze produsul/produsele in termen de 14 zile calendaristice de la primire. In acest caz, clientul are obligatia de a returna produsul/produsele pe cheltuiala sa.
Pentru a returna un produs, mai multe sau o intreaga comanda, poti cere mai multe informatii si la adresa comenzi@supersofer.ro
Banii corespunzatori contravalorii produselor returnate vor fi virati intr-un cont bancar pe care te rugam sa il mentionezi in formularul de mai jos, impreuna cu numele bancii la care ai cont si numele complet si corect.
Viramentul banilor se va efectua DUPA ce s-au receptionat produsele returnate, insa fara a depasi termenul legal de 14 zile. Returnarea produselor (transportul) se face pe cheltuiala cumparatorului.
Garantam returnarea contravalorii produselor oricare ar fi motivul pentru care doriti returnarea comenzii.

ATENTIE:
Coletele returnate fara o notificare prealabila NU vor fi receptionate. NU putem prelua coletele returnate cu ramburs!
Returnati produsele la: PROMO DIRECT SHOP SRL, adresa: str. Transilvaniei, nr. 29, Ploiesti, Prahova, cod postal 100180.


Pentru a returna un produs, va rugam completati formularul de mai jos:

Pentru returnarea banilor, avem nevoie de urmatoarele informatii:
 
 
ORIUNDE IN TARA
Pachetele sunt livrate prin curier rapid oriunde in tara. Livrarea dureaza 1-3 zile lucratoare oriunde in Romania. Garantam livrarea indiferent de valoarea comenzii.

100% CALITATE
Produsele sunt realizate cu tehnologii si materiale de ultima generatie, ceea ce le asigura o buna durabilitate si pastrarea incele mai bune conditii a aspectului si a functionalitatii o lunga perioada de timp.
100% MODERN
Designul atractiv face ca aceste produse sa fie in topul cumparatorilor din intreaga lume. Liniile moderne si detaliile finisarii fac din ele prima alegere pentru omul modern.

100% ONLINE
Aceste produse se vand online si este posibil sa nu le gasiti in magazine. Profitati de super reducerile si cadourile campaniilor noastre cand comandati aceste produse exclusiviste.
 
 
Copyright © 2016-2020 Supersofer.ro Toate drepturile rezervate.
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.
Preturile afisate sunt per bucata si sunt finale.
Ochelari de condus | aspirator auto | camera auto | accesorii masina | husa auto