Comenzi telefonice: 0731.696.166 Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
Cumparaturi 100% Sigure Transport Gratuit Plata ramburs
Termeni si Conditii | supersofer.ro
logo
Termeni si Conditii
Valabil incepand cu 24.05.2018


Conditiile contractuale generale ale vanzarii la distanta

Art. 1. Partile contractante

Intre SC PROMO DIRECT SHOP SRL, cu sediul social in str. Jianu, nr. 5, Ploiesti, Prahova, cod postal 100540, Cod Unic de Inregistrare: 38622949, Registrul Comertului: J29/2867/2017, Infoline: 0731.696.166, denumita In continuare Vanzator si Client se Incheie urmatorul contract:

Art. 2. Definitii si termeni:

Client: persoana fizica / juridica care vizitand siteul/urile Vanzatorului completeaza un formular de comanda, accepta Condiitiile de vanzare la distanta si trimite solicitarea sa de cumparare
Comanda: orice configurare de produse si/sau servicii ce vin care vanzator din partea clientilor prin trimiterea formularelor de comanda online
Campanie promotionala – actiunea de expunere in scop commercial (de vanzare) a unui numar finit/neprecizat de Bunuri si/sau Servicii pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul vanzarii la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Promotii - toate ofertele speciale, gratuitatile, e-mailurile cu oferte speciale, reducerile, voucherele cadou, punctele de fidelitate, campaniile promotionale pe care Vanazatorul le deruleaza prin toate canalele media online si offline sau pe site-urile sale.
Participant/Prospect: persoana fizica / juridica care participa la promotii ce nu implica comandarea directa/imediata a produselor
Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile produselor/serviciilor asa cum sunt prezentate in descrierea acestora.

Art. 3. Obiectul contractului

Vanzarea si cumpararea produselor comercializate de Vanzator In baza prezentului contract la distanta. Vanzatorul pune la dispozitia vizitatorilor site-ului/urilor sale formulare de comanda prin intermediul carora inregistreaza comenzile primite de la clientii vizitatori ai site-ului/urilor sale. In baza inregistrarii acestor comenzi, Vanzatorul livreaza produsul/produsele si / sau serviciile catre Client, cu plata ramburs.

In cazul in care Vanzatorul va constata probleme legate de comanda/comenzile primite precum, dar nelimitandu-se la lipsa unor date necesare trimiterii comenzii/lor, Vanzatorul va solicita prin email sau telefon detaliile necesare Clientului. Clientul poate sa confirme, adauge, modifice aceste date sau poate renunta la cumparare, fara nici un fel de obligatie.
Vanzatorul isi rezerva de asemenea dreptul de a renunta la vanzare, fara a da nici o explicatie Clientului.

Art. 4. Executia contractului

In cazul in care datele sunt conforme, prezentul contract prinvind vanzarea la distanta a produselor/serviciilor se incheie intre Vanzator si Client fara a mai fi necesara o declaratie in acest sens din partea Clientului. Clientul renunta la o alta declaratie de acceptare, decat cea facuta prin trimiterea formularului de comanda si acceptarea prezentelor Conditii contractual generale ale vanzarii la distanta.
Vanzatorul va comunica clientului acceptarea ofertei de incheiere a unui contract in caz de comanda verbala prin telefon, in caz de comanda prin e-mail la adresa de e-mail indicata de client sau cel tarziu o data cu livrarea produsului. Contractul se declara incheiat prin plata sumei rambursului. Clientul are dreptul de a returna produsul (prin orice firma de curierat) in termen de 14 zile de la receptionarea comenzii, fara nici o motivare, in cazul in care vor fi indeplinite urmatoarele conditii: produsul sa nu fie deteriorat sau vizibil folosit şi cheltuielile postale de returnare sa fie achitate. In cazul In care aceste conditii nu sunt respectate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a returna o valoare mai mica decat pretul cu care clientul a platit comanda, scazandu-se pretul transportului produsului returnat.
Exceptie fac produsele consumabile. Pentru acest tip de produse, restituirea contravalorii se face numai in cazul in care produsele sunt sigilate. Termenul de renuntare incepe in cazul unui contract de livrare in ziua preluarii produsului de catre client de la Curier. Pentru respectarea termenului, comanda/comenzile trebuie returnate in timp util prin anexarea unei scrisori privind cererea de rambursare a pretului de achizitionare. Riscurile returnarii vor fi preluate de catre Client, care este obligat sa dovedeasca returnarea (confirmare de primire). In cazul in care Clientul a returnat marfa cu respectarea termenului si conditiilor stabilite, Vanzatorul garanteaza restituirea preţului de achizitionare in termen de 14 de zile de la data receptionarii comenzii/comenzilor retur.

Art. 5. Pretul si plata pretului

5.a. Promotiile pentru comandarea produselor cu oferte / beneficii speciale
Clientul va achita pretul (contravaloarea comenzii) indicat de Vanzator exclusiv in lei. Preturile prezentate pe site includ TVA. Preturile valabile sunt cele publicate pe site si confirmate in pagina de Confirmare a comenzii ce va aparea dupa fiecare comanda trimisa.
Plata se face ramburs, la receptionarea / primirea comenzii/comenzilor de la Curier.
Costul transportului este de 10 - 15 lei in functie de configurarea comenzii, de locatie, de valoarea comenzii sau de promotiile de care Clientul beneficiaza la momentul comenzii. Serviciul transport prin curier poate fi acordat si gratuit, in cadrul diverselor oferte speciale la care Clientii / participantii au acces.

5.b. Vanzarea
O comanda poate fi plasata de oriunde din lume, expeditia produselor se face in Romania.

Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON.

Serviciul de transport gratuit se acorda o singura data per Client. In cazul in care Clientul comanda si nu ridica pachetul de la curier, la urmatoarele comenzi va pierde facilitatea de plata ramburs si va fi necesara plata in avans prin transfer bancar. In cazul in care Clientul va agrea aceasta modalitate de plata si va realiza transferul bancar cu suma aferenta comenzii plasate, pachetul i se va trimite prin curier. In cazul in care Clientul nu va agrea conditiile de plata prin transfer bancar, comanda se poate anula.

Art. 6. Valabilitate si garantie

Vanzatorul confirma ca produsul care face obiectul prezentului contract este conform cu caracteristicile indicate pe site-ul/site-urile companiei la data comenzii, ca nu prezinta defecte, lipsuri, deteriorari sau alte neajunsuri care ar scade valoarea produsului sau ar face utilizarea produsului incompleta / nesatisfacatoare.
In cazul in care Vanzatorul, in baza notificarii primite de la Client, constata ca comanda/comenzile trimise nu sunt conforme sau prezinta deteriorari datorate transportului necorespunzator sau altor cauze identificate sau nu, atunci acesta va trimite o comanda de inlocuire cu un alt produs (nou) sau cu acelasi produs reparat. In cazul in care Clientul nu este multumit de serviciul de inlocuire a comenzii si/sau de produsul/produsele reparate receptionate, acesta poate solicita o reducere de pret sau renuntarea la contract si la comanda.
Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru problemele care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a produsului/produselor, pentru deteriorarea lor in cazul folosirii pentru alte scopuri decat cele precizate, din cauza suprasolicitarii sau uzarii/stricarii datorate factorilor chimici sau mecanici ce nu ar trebui sa interfereze cu produsul/produsele respective.
Vanzatorul nu isi asuma raspunderea pentru piesele care se uzeaza in timp din cauza folosirii.


In cazul in care Clientul renunta la comanda in termen de 14 zile de la receptionarea comenzii, Vanzatorul garanteaza returul banilor in cont in termen de maxim 14 zile de la data la care produsele returnate intra in posesia Vanzatorului. Pentru a face toate demersurile de returnare a banilor, Clientul este obligat sa returneze produsul catre vanzator suportand costurile de transport, si sa completeze Formularul de Retur sau sa-i trimita acestuia in scris, prin email, datele de plata – numele intreg si complet, numele bancii la care are cont si numarul iban al contului, precum si detalii despre returnarea produsului si configurarea comenzii la care renunta.

In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. Vanzatorul va rambursa suma catre Client in maxim 14 (paisprezece) zile de la data la care produsele returnate au ajuns la Vanzator pentru a fi verificate.

Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei pana la primirea tuturor Bunurilor vandute prin COMANDA (inclusiv diferitele cadouri ce pot face parte din pachetele promotionale achizitionate de clienti).

Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:
• pentru Comenzile achitate cu card online -> prin restituire in contul din care a fost efectuata plata
• pentru Comenzile achitate cu OP/ramburs/Card bancar -> prin virament bancar.

Art. 7. Regulamentul promotiilor

Vanzatorul garanteaza acordarea reducerilor si cadourilor in conformitate cu ofertele promotionale active la care clientii au acces in acel moment. In masura in care, din motive obiective, livrarea unui cadou devine imposibila, Vanzatorul va acorda clientilor un alt cadou, de minim aceeasi valoare precum cea a produsului ce nu se mai poate trimite drept cadou.
Promotiile se adreseaza tuturor cetatenilor romani si nu numai, cu domiciliul in Romania si varsta de minim 18 ani implinita pana la data inceperii Promotiilor ("Participanti"), cu respectarea urmatoarelor reguli si conditii:

7.a. Regula unicitatii. Promotiile nu sunt cumulative. Indiferent de numarul Promotiilor la care Clientul are acces, el poate beneficia decat de o singura Promotie pentru o comanda. Clientii nu pot aduna / cumula beneficiile de la mai multe Promotii diferite care sunt publice in paralel, pentru aceeasi comanda.

7.b. Regula timpului prezent – Promotiile nu sunt retroactive. Clientii nu pot beneficia de acordarea retroactiva a beneficiilor unei Promotii care a luat sfarsit si / sau nu mai este de actualitate in acel moment.

7.c. Regula proprietatii – Reducerile/ voucherele cadou sau alte cadouri promotionale si gratuitati se acorda doar Clientilor/ Participantilor care iau parte la promotii. Beneficiile obtinute de un Client/Participant nu sunt transmisibile catre terti. NU se accepta oferirea contravalorii unui cadou/serviciu/gratuitate la care Clientul/Participantul a avut acces gratie promotiilor vanzatorului.

7.d. Clientii au posibilitatea de a participa la Promotii pentru a comanda produse cu oferte si beneficii speciale accesand formularele de comanda sau butoanele comanda disponibile in siteurile / paginile de prezentare ale fiecarui produs. La trimiterea comenzii Clientii trebuie sa furnizeze datele personale - nume, prenume, adresa de domiciliu (si/sau de livrare, daca este diferita de cea din buletin/CI) o adresa de e-mail corecta si valida, un numar de telefon de contact corect si valid.

7.e. Clientii/Participantii au posibilitatea de a participa la promotii pentru a beneficia de primirea de cadouri/vouchere cadou sau alte gratuitati accesand formularele de comanda/testare gratuita sau butoanele solicit gratuit disponibile in unele pagini dedicate acestor campanii. Pentru primirea acestor gratuitati, Clientii/Participantii trebuie sa furnizeze datele personale - nume, prenume, adresa de domiciliu (din CI/BI) o adresa de e-mail corecta si valida, un numar de telefon de contact corect si valid. In cazul cadourilor constand in vouchere de reduceri, adresa de domiciliu nu este neaparat necesara, acestea fiind trimise in format electronic, prin intermediul emailului.
Pentru primirea acestor gratuitati, clientii/participantii trebuie sa trimita un email prin care sa revendice cadoul/voucherul cadou la adresa comenzi@supersofer.ro

7.f. Gratuitatile / cadourile/ voucherele cadou/ obiectele promotionale acordate pe parcursul diferitelor promotii ce implica o comanda ferma din parta Clientului se vor trimite in acelasi colet cu comanda Clientului.

7.g. Gratuitatile / cadourile/ voucherele cadou/ obiectele promotionale acordate pe parcursul diferitelor promotii ce NU implica trimiterea unei comenzi se vor acorda/trimite in termen de 90 de zile de la data finalizarii promotiei. Pentru a beneficia de ele, Clientii/Participantii vor mentiona in formularul de comanda, in casuta de mesaj, numele si data de expirare a promotiei de care beneficiaza.

7.h. Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru inscrierile la promotii ce contin date personale incorecte, incomplete, fictive, false introduse de terte persoane in formularele de comanda/participare.

7.i. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a descalifica orice Client/Participant la promotii care nu respecta Regulamentul promotiilor sau in privinta caruia exista suspiciuni si/sau dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa Vanzatorului sau ale siteului/lor sale.

Art. 8. Prelucrarea datelor cu caracter personal (conform cu GDPR)

Pentru Politica de Confidentialitate, va rugam vizitati pagina special destinata Politica de confidentialitate.

Art. 9. Solutionarea litigiilor

In cazul unor potentiale litigii aparute intre Vanzator si Clientii/Participantii la Promotii, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane, din localitatea de sediu a Vanzatoruluii.


Informatii si reclamatii: 0731.696.166, comenzi@supersofer.ro
 
 
ORIUNDE IN TARA
Pachetele sunt livrate prin curier rapid oriunde in tara. Livrarea dureaza 1-3 zile lucratoare oriunde in Romania. Garantam livrarea indiferent de valoarea comenzii.

100% CALITATE
Produsele sunt realizate cu tehnologii si materiale de ultima generatie, ceea ce le asigura o buna durabilitate si pastrarea incele mai bune conditii a aspectului si a functionalitatii o lunga perioada de timp.
100% MODERN
Designul atractiv face ca aceste produse sa fie in topul cumparatorilor din intreaga lume. Liniile moderne si detaliile finisarii fac din ele prima alegere pentru omul modern.

100% ONLINE
Aceste produse se vand online si este posibil sa nu le gasiti in magazine. Profitati de super reducerile si cadourile campaniilor noastre cand comandati aceste produse exclusiviste.
 
 
Copyright © 2016-2020 Supersofer.ro Toate drepturile rezervate.
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.
Preturile afisate sunt per bucata si sunt finale.
Ochelari de condus | aspirator auto | camera auto | accesorii masina | husa auto