Comenzi telefonice: 0731.696.166 Luni - Vineri: 9.00 - 18.00
Cumparaturi 100% Sigure Transport Gratuit Plata ramburs
Utilizarea siteului | supersofer.ro
logo

Utilizarea siteului


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.supersofer.ro (supersofer.ro).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului www.supersofer.ro (supersofer.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a produselor si/sau serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Orice comunicare ce urmeaza a fi efectuata in scopul prestarii serviciului/ trimiterii comenzii va fi realizata folosindu-se datele de identificare preciztae de Utilizatori in formularul de comanda sau de inscriere la newsletter.

Utilizatorii accepta si sunt de acord sa primeasca prin posta sau posta electronica comunicari sau alte mesaje tehnice, comerciale sau de natura informativa din partea site-ului www.supersofer.ro (supersofer.ro).

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
 
 
ORIUNDE IN TARA
Pachetele sunt livrate prin curier rapid oriunde in tara. Livrarea dureaza 1-3 zile lucratoare oriunde in Romania. Garantam livrarea indiferent de valoarea comenzii.

100% CALITATE
Produsele sunt realizate cu tehnologii si materiale de ultima generatie, ceea ce le asigura o buna durabilitate si pastrarea incele mai bune conditii a aspectului si a functionalitatii o lunga perioada de timp.
100% MODERN
Designul atractiv face ca aceste produse sa fie in topul cumparatorilor din intreaga lume. Liniile moderne si detaliile finisarii fac din ele prima alegere pentru omul modern.

100% ONLINE
Aceste produse se vand online si este posibil sa nu le gasiti in magazine. Profitati de super reducerile si cadourile campaniilor noastre cand comandati aceste produse exclusiviste.
 
 
Copyright © 2016-2020 Supersofer.ro Toate drepturile rezervate.
Pozele prezentate pe site au un caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale.
Preturile afisate sunt per bucata si sunt finale.
Ochelari de condus | aspirator auto | camera auto | accesorii masina | husa auto