Cosul tau

Telefon: 0731.696.166

easybox 9.9 lei / curier 15.9 lei / Gratis > 199 lei

14 zile drept de retur fara intrebari

Despre SUPER SOFER

Ajutăm șoferii să se simtă în siguranță pe șosea în orice moment al zilei.

Suntem mândri să vă prezentăm povestea și angajamentul nostru față de siguranța dumneavoastră atunci când conduceți, zi sau noapte. Cu o experiență de mai mult de cinci ani în industrie, SUPERSOFER a devenit un nume de încredere în domeniul ochelarilor de condus de înaltă calitate, proiectați pentru a face drumurile mai sigure și mai confortabile pentru toți șoferii.

Istoria Noastră

Compania noastră, SUPERSOFER, a fost înființată în anul 2016 cu o misiune clară în minte – să ajutăm șoferii să se simtă în siguranță pe drumuri în orice moment. Ne-am dedicat timpul și resursele pentru a dezvolta ochelari de condus de calitate superioară, concepuți pentru a face față provocărilor de vizibilitate din timpul nopții sau zilei.

De ce SUPERSOFER?

La SUPERSOFER, suntem convinși că siguranța rutieră este esențială. Oferim o gamă variată de ochelari de condus, atât pentru utilizare pe timp de zi, cât și pentru condiții de condus pe timp de noapte. De ce să alegeți ochelarii noștri?

  1. Calitate Superioară: Toți ochelarii SUPERSOFER sunt fabricați din materiale de înaltă calitate, cu atenție la detalii și tehnologii de ultimă generație pentru a vă oferi cea mai bună experiență vizuală.

  2. Protecție UV: Ochelarii noștri de condus ziua oferă protecție UV pentru a vă menține ochii în siguranță în condiții de lumină intensă.

  3. Vizibilitate Îmbunătățită: Ochelarii de condus noaptea sunt special concepuți pentru a reduce efectul orbitor al farurilor din sens opus, îmbunătățind vizibilitatea și siguranța pe timp de noapte.

  4. Stil și Confort: Ochelarii noștri nu sunt doar funcționali, ci și eleganți, astfel încât să vă puteți simți încrezători și bine în pielea voastră în timpul condusului.

  5. Brand de Încredere: Cu o istorie de peste cinci ani în industrie, SUPERSOFER este sinonim cu încredere și calitate.

Misiunea Noastră

Misiunea noastră la SUPERSOFER este să oferim șoferilor din România ochelari de condus de înaltă calitate, pentru a face drumurile mai sigure și mai confortabile. Suntem dedicați în continuare îmbunătățirii produselor noastre și suntem gata să răspundem nevoilor dumneavoastră în materie de siguranță rutieră.

Echipa Noastră

Echipa SUPERSOFER este formată din profesioniști pasionați, cu o experiență bogată. Suntem aici pentru a vă oferi consultanță și asistență în alegerea ochelarilor potriviți pentru dumneavoastră.

Contactați-ne

Dacă aveți întrebări, solicitări sau aveți nevoie de asistență, nu ezitați să ne contactați. Suntem mereu aici pentru a vă ajuta și pentru a vă oferi cele mai bune produse și servicii.

Vă mulțumim că ați ales SUPERSOFER pentru ochelarii dumneavoastră de condus. Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră numărul unu, și suntem bucuroși să facem parte din călătoria dumneavoastră pe drumurile din zi și noapte.

Transport GRATUIT

La comenzi peste 199 lei

Retur usor in 14 zile

Garantat banii inapoi

Garantia produselor

Reparam sau schimbam

100% Plata in siguranta

MasterCard / Visa / Ramburs